UWV (alle filialen) ervaringen
\->UWV Werkbedrijf

O<! 3,6 ?
Toon dit cijfer op je website


Overheid: Overheid en Gemeentelijke instellingen

Tesselschadestraat 5, 8913HA, Leeuwarden
www.uwv.nl
0900-9294

Jouw ervaring

beoordeel !

Uw bedrijf?

Ervaringen UWV Werkbedrijf


O<!

UWV Werkbedrijf waardering

3,6

Overheid en Gemeentelijke instellingen gemiddeld

5,2

Likereview

2 stemmen

3,4
Avatar

De ondeskundigheid van artsen binnen het UWV en hun machtspositie.

(anoniem) (7 ervaringen) op 03 dec 2012

Dit is een non proffit organisatie en is in het leven geroepen om te beoordelen of mensen wel of niet recht hebben op een uitkering. Nou snap ik best dat er door mensen misbruik wordt gemaakt van zo'n instantie en dat daardoor de regels zijn aangescherpt, helaas verliezen ze hierbij wel uit het oog dat er mensen zijn die in een afhankelijkheidspositie zitten. Zelf ben ik kanker patient en niet meer in staat om te werken, maar toen ik mij eerste keuring kreeg, had de arts al een hokje ingekleurd zonder mij te hebben gezien of gesproken te hebben. Tojdens het gesprek en de lichamelijke keuring voldeed ik niet aan zijn hokjes geest en kon hij zich niet inleven. Bovendien was hij ook onkundig over het ziektebeeld en het ziekteverloop. Helaas werd ik dus ook niet afgekeurd, maar goedgekeurd en kon ik wel weer aan het werk voor 100%. Bovendien wisten ze mij te vertellen dat mijn eigen werkgever mij al had ontslagen ( niet dus) en bezorgen je daarmee ook geestelijk nog een knauw na. Ik heb echt geen goed woord over voor het UWV en hun artsen. Helaas ben je afhankelijk van deze instantie en ja dat weten zij maar al te goed!!!!!

Likereview

4 stemmen

3,9
Avatar

Hokjesgeest

*____ Preferenso Starter Wenmar (7 ervaringen) op 07 sep 2012

Helaas ben ik sinds maart 2011 afhankelijk geworden van het UWV. Bij de eerste afspraak met de keuringsarts ging het al mis. De keuringsarts was vooringenomen en had zich al een beeld van mij gevormd zonder mij te hebben gezien. Ik was letterlijk al in een hokje geplaatst, alleen paste ik niet in het hokje en dat is lastig. Bij de lichamelijke keuring sloeg hij volledig de plank mis en dat is niet meer goed gekomen. Het meest frustrerende is dat je afhankelijk bent van zo'n organisatie voor het ontvangen van een uitkering wanner je niet meer kunt werken. Ik heb ze zelfs voor gehouden wat als dit u zelf overkomt? Ze zijn helaas onvermurwbaar!

UWV (alle filialen)

UWV Werkbedrijf

Tesselschadestraat 5, 8913HA, Leeuwarden

Rubriek: Overheid en Gemeentelijke instellingen

Bewerk details

Jouw ervaring

beoordeel !

Bedankt voor je cijfer! Deel je mening met anderen.

O<! klaar plaats mijn ervaring

De review over je service ervaring is onderworpen aan onze Algemene Voorwaarden, Beoordelingsrichtlijnen en ons Privacybeleid Als je nog niet bent ingelogd of geregistreerd dan vragen we je dat na de plaatsing te doen.