Tandartspraktijk Bastian ervaringen

O<! 6,8 ?
Toon dit cijfer op je website
sl-arrow


Medisch & Gezondheid: Tandarts

Balistraat 23, 3818AJ, Amersfoort
www.tandartsbastian.nl

0334637697

Jouw ervaring

beoordeel !

Uw bedrijf?

Ervaringen Tandartspraktijk Bastian


Likereview

0 stemmen

10,0
Avatar

dankzij de expertise en behandeling van tandarts Bastian hoefde ik niet naar een kaakchirurg! ik had een erge ontsteking!

_____ Preferenso Starter canan yavas (1 ervaring) op 29 nov 2014

dankzij de expertise en kennis van de tandarts hoefde ik niet naar een kaakchirurg , ik had een erge ontsteking! zowiezo heb ik al jaren angst voor de tandarts maar tandarts Bastian stelt me altijd op mijn gemak en legt altijd stap voor stap uit wat er gaat gebeuren! ze heeft altijd veel geduld! de dag dat ze ontdekte dat ik een ontsteking in mijn kaak had (ik had geen pijn ) kwam ik eigenlijk voor kronen! ze nam gelijk actie en behandelde me onmiddelijk en ook wist ze wat precies te doen! maar ondanks dat wilde ze toch met de kaakchirurg overleggen (voor de veiligheid) en uiteraard bleek ze al de juiste behandeling toe te hebben gepast! soms wacht ik wel eens in de wachtkamer omdat de tandarts afspraak uitloopt , maar dat neem ik voor lief! want mijn tandarts Bastian levert maatwerk en ja soms kost dat iets meer tijd!

8,6
Avatar

Zeer goede ervaring

_____ Preferenso Starter Willem Jan Evers (1 ervaring) op 08 jul 2014

5 dagen voordat ik op vakantie ging is een deel van mijn tand afgebroken, ik was ook een tijd niet naar de tandsarts geweest dus ik voelde de bui al hangen. Ik belde op en ik kon de volgende ochtend komen. Nadat de desbetreffende tand gevuld werd bleek dat ik een wortelkanaalbehandeling moest ondergaan. Normaal gesproken moet je hiervoor een aparte afspraak maken en kan dit nooit de volgende dag. Bastian heeft voor mij een gaatje in haar agenda gemaakt en de volgende ochtend ben ik geholpen. Naast de wortelkanaalbehandeling is ook rookaanslag van mijn tanden verwijderd, dit kostte ook iets meer tijd, maar die nam ze. Tijdens en na de behandeling geen scheintje pijn gehad. Ideale tandarts voor angstpatienten, duidelijke uitleg en geen pijn. Ik lees veel berichten over dat ze te laat is e.d., persoonlijk snap ik dat wel, wanneer je tevreden patienten wil dan duurt dat soms wat langer. Ik wil best wat langer wachten voor een goede behandeling. Ik ben dus erg tevreden over mevr Bastian

Likereview

2 stemmen

3,8
Avatar

Heeele lange wachttijden

_____ Preferenso Starter H Pol (1 ervaring) op 24 jan 2014

Ik heb nog nooit meegemaakt dat er zulke lange wachttijden waren bij een tandarts. Ik ben er zeker 10 keer geweest en mijn man ook een paar keer en de wachttijd was eigenlijk standaard een uur. Soms bleek de tandarts ook een verkeerde kaart voor zich te hebben waardoor we weer naar buiten gestuurd werden (verkeerde patient). Het was bijna altijd een grote chaos. De tandarts was wel vriendelijk. Ik ben één keer door een man geholpen, hij heeft een gaatje in mijn voortanden heel lelijk gemaakt. Mijn nieuwe tandarts heeft er een hoop werk aan gehad om alles weer te herstellen.

Likereview

0 stemmen

8,0
Avatar

Als angstpatient zeer prettig en doeltreffend behandeld. Geen pijn geen angst.

_____ Preferenso Starter Drs T (1 ervaring) op 19 sep 2013

Binnen een week na intensieve voorbereidingen twee prothesen geplaatst. Als angstpatient geen centje pijn en door de uitleg van de handelingen die te verwachten zijn, en vooral door de
professionele rustige benadering van tandarts Bastian, kan ik deze praktijk heel verantwoord met een 8 waarderen.

Likereview

2 stemmen

-,-
Avatar

nog nooit meegemaakt

_____ Preferenso Starter A (1 ervaring) op 29 apr 2013

Vandaag voor het eerst geweest met mijn zoontje. Helaas werd er geen tijd genomen om naar mijn zoontje te kijken omdat hij heel erg huilde ( hij was bang, volgens de praktijk zijn ze gespecialiseerd om met bange patiënten om te gaan ), mij werd wel even verteld dat ik mijn zoontje niet goed opvoed, hem teveel vrijheid geef en dat hij maar naar een kinderpsycholoog moest zodat die hem grenzen kon bij brengen. Mijn zoontje is 22 maanden. Op ontdekkingstocht en wil alles zien en aanraken.
Ik dacht dat ik kwam voor de tandjes van mijn zoontje. Helaas dacht de tandarts ( mevrouw Bastians zelf ) dat ze mij moest opvoeden!!.

Had de slechte recensie al gelezen. Kan er helaas alleen nog maar een slechtere recensie aan toevoegen.

Likereview

3 stemmen

1,0
Avatar

Teleur stellend

(anoniem) (1 ervaring) op 18 apr 2012

Ik had last van een rotte verstandskies en had nog geen tandarts en na wat onderzoek van mijn partner nam ik contact op met Bastian. Telefonisch werd mij verteld dat ik eerst het online formulier in moest vullen en dan zou ze mij terug bellen. De volgende dag werd ik terug gebeld door de assistente en zij had voor mij een afspraak gepland voor de volgende dag om 8:30. Ik vertelde haar van mijn probleem en dat het ging om een rotte verstandskies en dit was geen probleem.

De volgende dag zat ik om 8:25 in een lege (normale) wachtkamer en om 8:40 kreeg ik 2 formulieren betreft angsten en om 8:50 lag ik eindelijk is in de tandarts stoel. Zij wilde mij graag aan mij angsten helpen en dat ik dat contant moest afrekenen omdat ik hier niet voor verzekerd was en ik vertelde haar dat ik alleen geholpen wilde worden aan mijn gebit en dat ik graag hoor wat ze gaat doen en dat mijn psycholoog de rest wel doet. Na nog geen minuut in mijn mond te hebben gekeken vertelde ze mij dat ik naar een kaakchirurg moest en dat ze mij moest doorverwijzen want ze kon mij niet helpen. Ik vroeg haar waarom ze dat telefonisch niet vertelde want toen wist ze al van het probleem. Zij dacht dat het om een normale kies ging en die kan ze wel trekken. Ze bracht 20 euro in rekening en hier was ik het niet mee eens want ik heb zeker 20 minuten moeten wachten omdat ze haar koffie/ thee belangrijker vond! En aangezien ik haar 1e patient was vind ik het vreemd als je praktijk aan huis hebt en dan nog te laat komt. Zij vertelde mij dat het voor haar een bekend probleem was en dat ze moeite had om te plannen. Ze verscheurde de rekening en ben weg gegaan.
Communicatie is slecht en de zaken zijn slecht geregeld

Tandartspraktijk Bastian

Balistraat 23, 3818AJ, Amersfoort

Tandarts

Bewerk details

Jouw ervaring

beoordeel !

Bedankt voor je cijfer! Deel je mening met anderen.

O<! klaar plaats mijn ervaring

De review over je service ervaring is onderworpen aan onze Algemene Voorwaarden, Beoordelingsrichtlijnen en ons Privacybeleid Als je nog niet bent ingelogd of geregistreerd dan vragen we je dat na de plaatsing te doen.